Muğla MHP Adayları Marmaris’te Kendini Tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Muğla MHP Adayları Marmaris’te Kendini Tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 17:04

MHP MUĞLA ADAYLARI MARMARİS’TE KENDİNİ TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Muğla Milletvekili adayları, Marmaris İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.
MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Muğla bölgesi MHP milletvekili adayları Nazmi İyibilir, Ferhat Yüksel, Nuri Öztürk, Peyami Cinas , partilerinin Marmaris İlçe Örgütünü ziyaret ederek kendilerini tanıttılar.
Mevcut milletvekili Mehmet Erdoğan, 17-25 Aralık’ı işaret ederek rektör istifasının gerçekleşmediğini ve YÖK’ ün görevini yerine getirmediğini söyledi. Erdoğan ayrıca, Muğla bölgesini ilgilendiren sorunların başında koyların yağmalanması, çevrenin tahribat edildiğini, 2B Kanunu düzenlemelerine karşı koyduklarını belirterek anayasa komisyonunun da halka açılması gerektiğini belirtti.
Ziyarette adaylar kendileri hakkında teşkilat üyelerine bilgilendirme yaparak birlik ve bütünlük mesajı verdiler. Adayların ortak görüşü ise Muğla’ da MHP’ nin birinci parti olarak çıkması ve iktidara da Milliyetçi Hareket Partisi’nin gelmesi gerektiği görüşü oldu.
"BÜYÜKŞEHİR YASASI SIKINTI GETİRDİ"
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasası’ nın sıkıntı yarattığını su fiyatlarının artarak halkın zor durumda kaldığını ileri sürdü. Erdoğan, Çanakkale savaşı’ nın 100. Yıl olması nedeniyle MHP teşkilatı bünyesinde birlik içerisinde aynı zaferin kazanılabileceğini vurgulayarak, “ Haçlı zihniyeti, bu milletin imanını geçemedi. Kadını erkeğiyle askerlik şubelerine gidilerek bu zafer alındı. Böyle bir başarı MHP teşkilat ruhuyla olabilir. Bu yüzden herkesi MHP Teşkilatında birlik ve beraberlik yolunda sıraya girmeye davet ediyorum” dedi.
Anayasa Uyum Komisyonu’ nun halka açılması gerektiğini vurgulayan Mehmet Erdoğan, “ bireysel özgürlükler için Anayasa Uyum Komisyonu’nun halka açılmasını istedik, herkes ne olduğunu bilmeli. Anayasa Komisyonu’ nun 61 maddesinde uzlaşıldı. Ama AKP‘ nin geri çekilmesiyle bu uzlaşma devam ettirilemedi. Başkanlık sisteminde bir dayatma var. Anayasa Uyum Komisyonu’ nun çalışmaları tutanak altındaydı. Bu tutanakların kamuoyuna açılmasını istedik. Anayasa Uyum Komisyonu, Üniversiteler, resmi kurum, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini almıştır. Burada fikir beyan eden hiç kimse başkanlık sistemine geçilmesi ile ilgili bir talepte bulunmadı, iktidarın dayatması ile komisyon çalışamaz hale gelmiştir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!