Motosikletli gezinti, sürpriz evlilik teklifiyle son buldu

Güncelleme Tarihi:

Motosikletli gezinti, sürpriz evlilik teklifiyle son buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 16:15

Motosikletli gezinti, sürpriz evlilik teklifiyle son buldu

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da ayakkabı mağazası sahibi 28 yaşındaki Emin Tonka, motosikletiyle gezmeye çıkardığı, yanında çalışan 3 yıllık kız arkadaşı 19 yaşındaki Hacer Yakka'ya, mumlardan yapılmış kalp, yollara dökülen gül ve atılan konfeti ile havaifişekler altında sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Çok şaşıran genç kız, teklife "evet" yanıtı verdi. Ardından çift keman müziği eşliğinde dans etti.
Turgutreis Mahallesi'nde ayakkabı mağazası sahibi olan Emin Tonka, üç yıldır yanında çalışan Hacer Yakka'yı dün akşam motosikletiyle bir süre gezdirdi. Atatürk Meydanı'na geldiklerinde Tonka, önceden arkadaşlarıyla planladığı sürpriz evlenme teklifi planını devreye soktu. Meydana geldiklerinde mumlardan yapılmış kalp figürü, yollara dökülen güller, atılan konfeti ve havaifişekler karşısında Haccer Yakka, büyük şaşkınlık yaşadı. Bu sırada kız arkadaşının önünde diz çöken Tonka, arkadaşlarının alkışları arasında evlilik teklifinde bulundu. Şaşkınlığını kısa sürede üzerinden atan kız arkadaşının bu teklifini 'Evet' demesi üzerine Tonka, cebinden çıkartığı tek taş yüzüğü parmağına taktı. Ardından çift keman eşliğinde dans etti.
Çok mutlu olduğunu belirten Yakka, "Arkadaşlığımız devam ediyordu. Böyle bir teklif geleceğini tahmin ediyordum. Ama çok erken oldu, iyi de oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!