MHP Ortaca İlçe Seçim Bürosunu Açıldı

Güncelleme Tarihi:

MHP Ortaca İlçe Seçim Bürosunu Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 16:25

MHP ORTACA İLÇE TEŞKİLATI’NIN GENEL SEÇİM ÇALIŞMALARINI YÖNETECEĞİ İLÇE SEÇİM BÜROSU AÇILDI.

MHP Ortaca İlçe Teşkilatı’nın genel seçim çalışmalarını yöneteceği ilçe seçim bürosu açıldı.
7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Seçimlerini hazırlanan Muğla MHP Muğla Milletvekili Adayları Ortaca İlçesi’nde Mehteran Takım gösterimi eşliğinde Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan’ın Annesi 85 yaşında Hava Erdoğan tarafından açıldı.
Mehteran Takımı eşliğinde ilçede tur atan Milletvekili Adayları ve partililer, seçim bürosu önünde toplandı.
Açılışta konuşan MHP Ortaca İlçe Başkanı Sadık Gün; “25. dönem milletvekili seçiminde hizmet vermek için seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz. MHP, 550 milletvekili adayı ile ülkemize yönetmeğe taliptir. Öyle bir yönetim anlayışı getirip, torunlarımızın imreneceği bir yönetim olacaktır. Ülkemize yönetmek bir anlayış değil, mahkûmiyettir; anlayışımız budur. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Sizleri desteği ve Allah’ın izniyle bu sıkıntının üstesinden geleceğiz” dedi.
MHP İl Başkanı Mehmet Korkamaz ise; “25. dönem milletvekili seçimlerine çok iyi hazırlandık ve değerli ilçe başkanlarımızı seçtik, İl Kongremizi yaptık, Genel Başkanımız için kongremizi yaptık. Milletvekili seçimleri için milletvekili adaylarımız vardı. Bazı arkadaşlarımız birinci sıra, bazı arkadaşlarımız 6. sıra oldu. Bunun için ayrım gayrım yapmadan hep beraber iktidara yürümek için hep beraber olacaklarını bizlere bildirdiler. Dava arkadaşlarımız 46 yıldır iktidar için yanıp tutuşmaktadırlar. İktidara yürümek için hazır mıyız? Bilindiği gibi 3 Mayıs tarihinde seçim bildirgemiz belli olsun sizleri bildirgemiz hakkında detaylı açıklamalar yapıldı. Çiftçiyi, işçiyi, memuru ve esnafımızı kucaklayan bir bildirgemiz çıktı” dedi.
Konuşmaların bitiminde ise, yapılan dualar eşliğinde Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan’ın annesi 85 yaşındaki Hava Erdoğan tarafından seçim bürosunun kurdelesi kesilip, çalışmalara başlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!