Meze ve balığın Bodrum'daki yeni adresi Boliss

Güncelleme Tarihi:

Meze ve balığın Bodrumdaki yeni adresi Boliss
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 09:03

Meze ve balığın Bodrum'daki yeni adresi Boliss

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde şubat ayında hizmete giren Boliss By Kalika Restoran, balık ve meze sevenlerin yeni adresi oldu.

Kumbahçe Mahallesi Paşa Tarlası Caddesi İlhan Berk Sokak 25 numarada geçen Şubat ayında açılan Boliss By Kalika Restoran, iddialı meze ve balık çeşitlerini Bodrumluların beğenisine sundu. Dış mekanda 60 toplanda 140 kişi kapasiteli restoran, 11 kişilik ekibiyle hizmet veriyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayan restoranda, mevsimine ve çeşitliliğe göre 10 ile 40 arasında meze çeşidini ve mevsimin balıklarını müşterilerine sunuyor. 14 senedir İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya'da çeşitli otel ve restoranlarda çalışan Cemal Yalçın'ın baş aşçılığını yaptığı mekanda; Likarinos (kurutulmuş kefal), gemici pilavı, Levangil (levreğin, somon-karides ve soslarla sarılması), dirican, karidesli levrek sarma, nar salatası, marş fasulyesi, yoğurtlu pancar yaprağı, fırında kerevizli ahtapot, deniz mahsullü enginar, Girit ezmesi ve milas zeytinlerinden yapılan tapanade, şefin tavsiyeleri arasında yer alıyor. Gündüz plaj olarak hizmet veren Boliss'te, günbatımı eşliğinde akşam servisi başlıyor. Baş aşçı Yalçın, gündüz de plajda da aperatif menüleri ile hizmet veren mekanda tüm yemeklerin, katkı maddesi kullanılmadan hazırlandığını belirtti.

İşletmeci Çalıka, "Şubat ayında hizmet vermeye başladık. Yılın 12 ayı açık kalacak bir mekanız. Mevsiminde bulunan yiyeceklerle, hazırladığımız mezelerimiz ile 40 çeşide kadar çıkabiliyoruz. Balığı da taze olarak, çevre il ve ilçelerden kendimiz gidip seçip alıyoruz. Farklı ve iddialı tatları denemek isteyenleri Boliss'e bekliyoruz. Kış aylarında da canlı müzik ve farklı konseptlerle hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!