Marmaris'te polise 4 yeni araç

Güncelleme Tarihi:

Marmariste polise 4 yeni araç
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 18:28

Marmaris'te polise 4 yeni araç

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından toplam 200 bin lira değerinde 4 araç hibe edildi.

Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıldönümünde, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dört yeni araç hibe etti. Emniyet Müdürlüğü'nün hizmet binası bahçesinde bugün saat 16.00'da, hibe araçlar için tören düzenlendi. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Marmaris Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kaya, Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz, Marmaris Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar, polis memurları ve aileleri törene katıldı.

Konuşma yapan Dernek Başkanı Dündar, "Bir yıl boyunca elde edilen bağışlarla tanesi 45 bin lira değerinde donanımlı 4 aracımızı Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne katkı sağlamak amacıyla teslim edilmiştir. Polisin araç ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi için bağış ve kampanyalarımız devam etmektedir. Bizlerin canı ve malını korumak için kendisinden fedakarlık yapan Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutlarım" dedi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise, "Polis teşkilatının güçlenmesi için bağışlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım" dedi.

Konuşmasının ardından Çetinkaya, Dernek Başkanı Dündar'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Kurdele kesim töreni sonrası araçların anahtarları görevli polis memurlarına teslim edildi. Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz'ün duaları eşliğinde kurban kesildi. Kesilen kurban kanı araçlara sürülerek dua okundu.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!