Marmaris'te Kitap Günleri etkinliği başladı

Güncelleme Tarihi:

Marmariste Kitap Günleri etkinliği başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 10:38

Marmaris'te Kitap Günleri etkinliği başladı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda başlayan 3'üncü Marmaris Kitap Günleri etkinliğinde 30 yayınevi stant açtı. 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan stantlarda 30 yazar imza gününe katılacak.

Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kitap Günleri başladı. 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda başlayan etkinlikte çeşitli şehirlerden katılan 30 yayınevi stant açarak kitapları sergiledi. 4 Eylül tarihine kadar sürecek olan kitap günlerinde yayınevleri kitap kurtları için özel kampanyalar yaptı. 2-4 Eylül arasında ülkemizin önde gelen 30 yazarı imza günleri yaparak halkla söyleşiye katılacak. Stantlarda en çok roman, hikaye, araştırma ve özellikle çocuklara yönelik kitaplar ilgi gördü. Ayrıca Kaligrafi standında vatandaşlar çeşitli eşyalara isimleri yazdırdı. Kitap günlerinde en çok ilgi gösterilen 'Çapkın' adlı papağan oldu. Çocuklar ve aileleri papağanla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, "Burada yayınevleri davetimiz üzerine gelip kendi sahip oldukları yayınları teşhir ediyor. Merkezi bir yerde bayram tatiline denk getirerek etkinliği düzenledik. Kültürümüze katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Yazar ve avukat Ahmet Hür, Marmaris'i kültür kenti yapmak için el birliği ile seferber olduklarını, kitap aşkını tüm Marmarislilere çeşitli etkinliklerle anlatacaklarını ifade etti. Kitap Günleri 4 Eylül tarihine kadar 10.00-22.00 saatleri arası açık kalacak.

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!