LÖSEV'den Bodrum gezisi

Güncelleme Tarihi:

LÖSEVden Bodrum gezisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 17:51

LÖSEV'den Bodrum gezisi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne gelen Lösemili Çocuklar Vakfı üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a yaptıkları ziyaretin ardından ilçedeki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) kayıtlı 26 çocuk, Bodrum'a düzenlenen gezide CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başkan Kocadon çocuklarla sohbetinin sonunda yaptığı konuşmada, "Mücadele etme ruhu hayatımızda her zaman olması gerekir. Sizler, mücadele etme ruhuna sahip güçlü ve sorumluluk sahibi gençlersiniz. Sizleri kutluyorum. Mücadele etme ruhu ile de herkese örnek oluyorsunuz. İnsan, hayatında zor süreçler yaşayabiliyor. Bizler de zaman zaman güçlüklerle karşılaşıyoruz. Ama ayakta ve dimdik duruyoruz. Hastalıklar, zorluklar insanlar içindir. Önemli olan ise inancımızı kaybetmeden yaşayabilmemizdir. Bodrum'a gelip beni ziyaret ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz" dedi.

Çocuklara eşlik eden LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, çocukların hem kültürel hem de bireysel gelişimlerini ve zorlu tedavi sürecinden sonra moral kazanmalarını sağlamak amacıyla benzer geziler düzenlediklerini belirterek "Bodrum'a geçtiğimiz senelerde de gelmiş, Başkanımızı ziyaret etmiştik. Çocuklarımızla burada olduğumuz için çok mutluyuz. Başkanımız LÖSEV'e her zaman destek olmuş, elinden geleni yapmaya çalışmıştır. Çocuklarla çok iyi anlaştılar" dedi.

Ziyaretin sonunda çocuklar LSV Dükkan atölyelerinde hazırladıkları bir hediyeyi Başkan Kocadon'a verdi. Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin desteklediği gezi programına katılan çocukların, Bodrum Deniz Müzesi ile Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni gezecekleri belirtildi. Ayrıca tekne turu, havuz ve deniz eğlencesinin de yer aldığı animasyon ve eğlence aktivitelerine katılacakları öğrenildi.

Osman URAS / BODRUM (DHA)

FOTOĞRAF

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!