Kaymakamlık turnuvasında eski sporcular sahaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamlık turnuvasında eski sporcular sahaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 15:43

Kaymakamlık turnuvasında eski sporcular sahaya çıktı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bu yıl altıncısı düzenlenen Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nda eski futbolcular da sahalara döndü.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Bodrum Kaymakamlığı Mahallelerarası Futbol Turnuvası'nda, Turgutreis Mahallesi'ni temsilen Bodrum Çevre Platformu (BÇP) takımı, Gümbet Mahalle takımı ile Şehir Stadyumu'nda karşılaştı. Bodrum Yarımadası'nda çevre mücadelesi yapan BÇP sporcuları arasında yer alan Deniz Kibar ve milli takım oyuncularından Hasan Vezir yeşil sahalara döndü. 1988-1989 sezonunda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası maçında, sarı-kırmızılı takımın ilk yarıyı Tanju Çolak'ın golleriyle 3-0 önde kapamasına rağmen, sarı lacivertli takımın 4-3 kazandığı maçta, Fenerbahçe'nin 3 golünü kaydetmesi ile hatırlanan Hasan Vezir, turnuvada BÇP sporcusu olarak 2 gol kaydetti. 30'ar dakikadan 2 devre şeklinde oynanan maçı BÇP 5-1 kazandı.

8 grupta 24 takımın mücadele ettiği turnuvada BÇP ikinci maçını 31 Mart Cuma günü saat 14.00'de Türkbükü-Amanrüya takımıyla oynayacak.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!