Kadınlardan Kocadon'a teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan Kocadona teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 15:20

Kadınlardan Kocadon'a teşekkür

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesindeki Kumbahçe Mahallesi Muhtarlığı'nın öncülüğünde düzenlenen pilates ve yoga kursu için kadınlar, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür plaketi verdi.
Bodrum Kumbahçe Mahalle Muhtarlığı tarafından Bodrum Belediyesi'nin de destekleriyle geçtiğimiz kış aylarında pilates ve yoga kursu açıldı. Mandarin Resort Hotel'de verilen kursa Kumbahçe Mahallesi ve çevresinde yaşayan yaklaşık 120 kadın katıldı. Kurs sonunda Kumbahçe Mahalle Muhtarı Nil Taşkıran, Mandarin Resort Hotel toplantı salonunda düzenlenen davette kursiyerler adına CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, otel sahibi Nazife Topanoğlu'na ve pilates yoga eğitmeni Saliha Çelik'e teşekkür plaketi verdi. Kursa katılım gösteren kadınlar adına ise 6 grup liderine çiçeklerle teşekkür edildi. Kocadon, "Bizim en büyük görevimiz sağlıklı nesiller yetiştirmektir ki bunu sağlamak için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ancak çocuklarımızda spor alışkanlığının olabilmesi için çocuklarımızın, birinin spor yaptığını görmesi lazım. Eğer ailede birisi spor yapıyorsa ya da hem anne hem baba spor yapıyorsa sağlıklı nesil yetiştirmek daha da kolaylaşıyor. Onun için sizler burada her ne kadar kendiniz için spor yaptığınızı zannetseniz de esasında sizi örnek alacak çocuklarınız torunlarınız için yapıyorsunuz. Sizler bu ülkenin aydınlık yüzlü insanlarısınız gönül ister ki bu salonları sizin gibi bayanlarla dolduralım. Bodrum'un meydanlarında spor yaptıralım, Bodrumsporumuzu da 2. Lig'e ve sonra Süper Lig'e çıkaralım" dedi.
Davet sonrası otelin havuz başında Başkan Mehmet Kocadon, Muhtar Nil Taşkıran ve spora gönül vermiş Kumbahçeli kadınlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!