Jandarma’dan ‘Change’ Operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Jandarma’dan ‘Change’ Operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 09:56

İFADELERİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILAN ÜÇ KİŞİNİN UZUN SÜREDİR BU İŞİ YAPTIKLARI ÖĞRENİLDİ.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri araçların parçalarını değiş-tokuş ‘Change’ yaparak haksız kazanç elde eden üç kişiyi yakaladı. Bayır Karakol Komutanlığı ekiplerinin Savcılıktan alınan arama kararı sonrası yakalanan üç kişi alınan ifadelerinin ardından savcılıkta serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, uzun zamandır jandarmanın takibinde olan İ.B. H.S. ve İ.B. isimli üç kişinin çevre il ve ilçelerden aldıkları araçları Menteşe İlçesi Salihpaşalar Mahallesindeki bir hurdalıkta sökerek parçalarını başka araçları taktıkları duyumu üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Savcılıktan alınan arama kararı sonrası Salihpaşalar mahallesindeki hurdalıkta iki aracın tamamen sökülerek parçalarının başka araçlara takıldığı tespit edildi. Hurdalıkta çok sayıda araç bulunurken, parçalanmış vaziyetteki iki aracın motoru ve birçok parçasının başka araçlara takıldığı tespit edildi.
İl Jandarma Komutanlığından Olay Yeri İnceleme ekipleri araçlar üzerinde incelme yaparken, Bayır Jandarma Karakol ekipleri tarafından gözaltına alınan üç şüpheli savcılık talimatı ile alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüpheliler ile ilgili adli soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!