Gönüllü tiyatrocuların ilk sahne deneyimi

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü tiyatrocuların ilk sahne deneyimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 14:44

Gönüllü tiyatrocuların ilk sahne deneyimi

Haberin Devamı

BODRUM Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Bodrum Kent Tiyatrosu ilk oyununda 'Düğün Yada Davul' ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Çalışmalarını yaklaşık beş aydır sürdüren, tamamı gönüllülerden oluşan Bodrum Kent Tiyatrosu oyuncuları, 20 Mayıs Cuma akşamı saat 19.30'da Heradot Kültür Merkezi'nde Düğün Yada Davul isimli oyun ile ilk kez sanatseverlerle buluşacak. Merhum Haşmet Zeybek'in yazdığı Düğün Yada Davul, halka açık ve ücretsiz sahnelenecek.

Oyuncuların gönüllülerden ve Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencilerinden oluştuğunu belirten tiyatro eğitmeni Hüseyin Akşen, "Türküler ve şarkılarla bezenmiş müzikal tadındaki, iki perdelik bu güzel komedi oyunu, sezon içinde tüm Bodrum Yarımadası'nda salonlarda ve köy meydanlarında halkımızla buluşacak. Bodrumlu sanatseverleri, tiyatro salonlarını ve köy meydanlarını doldurmaya davet ediyoruz" dedi. Genel koordinatörlüğünü Alev Gürcan Tekoğul'un yaptığı oyunda Cengiz Tunç, Alev Gürcan Tekoğul, Tuğberk Güneş, Simge Ece Çağlar, Özlem Uslu, Burçin Yel, Yiğit Gürsoy, Hasan Akdemir, Arzu Dilek İnci rol alıyor.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

Fotoğraf

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!