Engelliler doğa yürüyüşü yaptı

Güncelleme Tarihi:

Engelliler doğa yürüyüşü yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 11:20

Engelliler doğa yürüyüşü yaptı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün Kaymakamlık ile 'Doğa Engel Tanımaz' adı altında ikincisini bu yıl düzenlediği doğa yürüyüşü, engellileri biraraya getirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Fethiye Doğa Engel Tanımaz Projesi çerçevesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Fethiye Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi'nde yaşayan engeliler katıldı. Engelilerin, Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri ile Kayaköy Mahallesi'nden başladıkları yürüyüş, Boncuklu Koyu'nda sona erdi. Doğa ile içiçe bir gün yaşayan engeliler, çevre temizliği de yaptı. Yürüyüşün sonundaki piknikte, çeşitli oyunlar oynayan engeliler keyifli bir gün geçirdi.

Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Erkan Güngör, engeliler ile yaptıkları yürüyüş ile 'Doğa engel tanımaz' dediklerini belirtip, "Fethiye Kaymakamlığı ile düzenlediğimiz bu proje ile engelli kardeşlerimizle güzel bir gün geçirdik" diye konuştu.

Sedat ÜNAL / FETHİYE (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!