Engelli Ulaş'ın tasarladığı havlu, Fenerium'da satılacak

Güncelleme Tarihi:

Engelli Ulaşın tasarladığı havlu, Feneriumda satılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 12:43

Engelli Ulaş'ın tasarladığı havlu, Fenerium'da satılacak

Haberin Devamı

Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde bedensel engelli 24 yaşındaki Ulaş Yöntem'in evdeki bilgisayarında tasarımını yaptığı havlu, gelecek yıldan itibaren fanatik taraftarı olduğu Fenerbahçe kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarında satışa sunulacak.
Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'nde ailesiyle oturan Ulaş Yöntem, doğuştan skolyoz (omurgada eğiklik) ve sinir sistemi sorunları nedeniyle yürüme güçlüğü çekiyor. Bedensel engeli nedeniyle çalışamayan Yöntem, evdeki bilgisayarında tasarımlar yaparak günlerini geçiriyor. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Yöntem'in gönül verdiği sarı lacivertli renkler, yatağında ve kıyafetlerinde dikkati çekiyor.
FETHİYESPOR'A İÇ SAHA FORMASI TASARLADI
Yöntem'in 2014 yılında Fethiyespor için tasarladığı forma, kulüp yönetimi tarafından kabul gördü. Lacivert renkler üzerine kırmızı ve beyaz çizgilerin yer aldığı forma, 2014-2015 sezonunda 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un iç saha forması olarak kullanıldı.
FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK JEST
Tasarımlarına devam eden Yöntem, gönül verdiği Fenerbahçe için de tasarımlar yaptı. Fenerbahçe için yaptığı havlu ve tişört tasarımlarını elektronik posta yoluyla kulübe gönderen Yöntem'e, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya cevap verdi. Havlu tasarımının beğenildiği belirtilen Karakaya, tasarımın Fenerbahçe'nin gelecek yılki yaz kreasyonlarında yer alacağını müjdeledi. Tişört tasarımının da bazı değişiklikler yapılması durumunda kabul göreceği kaydedildi.
PROGRAMLARI LİSEDE ÖĞRENDİ
Tasarımları Fenerium mağazalarında satışa sunulacak Yöntem, amatör olarak yaptığı tasarımın kabul görmesinden çok mutlu olduğunu söyledi. 2011 yılında liseden mezun olduğunu ve sağlık sorunları nedeniyle üniversiteye gidemediğini anlatan Yöntem, yürüme güçlüğü çektiği için 2 yıldır hiçbir işte çalışmadığını belirtti. Yöntem, tasarım için kullandığı programları ise lisede öğrendiğini kaydetti.
'HAYATA TUTUNMA SEBEBİM FENERBAHÇE'
Engellerini Fenerbahçe sayesinde unuttuğunu vurgulayan Yöntem, "Hayata tutunma sebebim Fenerbahçe'dir. Tasarımım kabul görünce çok mutlu oldum. Allah'tan başka bir şey dileyemezdim. 2017 yılı yaz sezonunda yapmış olduğum havlular Fenerium mağazalarında olacak" dedi.
En büyük hayalinin İstanbul'daki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gitmek olduğunu belirten Ulaş Yöntem, şöyle dedi:
"İstanbul bana çok uzak. Benim tasarımlarımı kabul etmeleri büyük şans benim için. Dünyanın en büyük takımına tasarım yaptım. Kadıköy'ü yıllarca hep merak ettim. Orada futbolcular ile tanışmayı, bir maç izlemeyi çok istiyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!