CHP'li iki başkandan askere moral ziyareti

Güncelleme Tarihi:

CHPli iki başkandan askere moral ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 17:38

CHP'li iki başkandan askere moral ziyareti

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partili (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan ve askerleri ziyaret ederek Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan çarşı iznine çıkan askerlere yönelik hain terör saldırısında şehit olan erler için başsağlığı diledi. Albay Özfidan, başkanlara ziyaretleri ve hassasiyetleri için teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Türkiye'nin coğrafi konum olarak önemli bir bölgede olduğunu, bu kutsal vatan topraklarında geçmişten bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatansever ve milli duygulara sahip askerlerinin sayesinde ülkenin güçlü ve ayakta olduğunu söyledi. Başkan Gümüş, "Kayseri'de maalesef çarşı iznine çıkan askerlerimize hain bir saldırı gerçekleştirildi. Terörün her türlüsünü kınıyor, kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, sizlere başsağlığı diliyorum. Sizlerde Muğla'mızda asayiş ve güvenlik için 7/24 çalışmaktasınız. Yaptığınız başarılı çalışmalar için komutanımız huzurunda sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini, İstanbul'da, Kayseri'de ve Fırat Kalkanı Harekatı'ndakişehitlerin asla unutulmayacağını, ülke olarak birlik, beraberlik ve sevgi içerisinde geleceğe umutla bakmaları gerektiğini belirtti. Başkan Gürün, "Muğla'mızda değerli komutanım ve sizlerle bir arada olmak, sizlerin yanında olmak istedik. İlimize gelen misafirlerimizin huzuru ve güvenliği için gece-gündüz çalışan bütün personelinize de ayrıca teşekkür ediyorum. Kayseri Komando Tugayı'ndan çarşı iznine çıkan askerlerimize yapılan hain terör saldırısında, İstanbul'da, Fırat Kalkanı harekatında kaybettiğimiz askerlerimiz ve vatandaşlarımız için ülke olarak ciğerimiz yandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Sizlerin de ailesi, anne, babası var. Onlar sizleri bizlere emanet ettiler. Burada bizlerin evlatlarısınız. Askerimiz, Mehmetçiğimiz bizim için kutsal. Hiçbirinizin saçının bir tek teline zarar gelsin istemeyiz. Ülke olarak birlik, beraberlik içerisinde birbirimize güvenerek sevgiyle bu günleri aşabiliriz. Bu vesile ile yeni yılınızı kutluyor, 2017 yılının dünyaya ve ülkemize barış, mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!