CHP’li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2015 14:51

CHP’Lİ KADINLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü 7 Haziran seçimleri sonrası sahada son güne kadar yılmadan çalışan emekçi kadınlara yönelik bir kahvaltı düzenledi.
Cevat Şakir Caddesi üzerinde hizmet veren bir Restaurant’da düzenlenen kahvaltıya CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, Bodrum Belediyesi CHP’li Kadın Meclis Üyeleri Nurten Çakıcı Bıcak, Seval Aktaş, Funda Akçalı, CHP Bodrum İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri ve 200 kadın partili katıldı.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören Kahvaltıda yaptığı konuşmasında 7 Haziran seçimlerinde Bodrum’da yakalanan yüksek oy oranı başarısını hep beraber yakaladıklarını belirterek,”Örnek bir çalışma sergiledik. Muğla Bölgesi tamamen bizim başarımızı konuşuyor. Bodrum’un kendi tarihine geçtik. Bu başarının yanında daha evvel birbirimizi tanımıyorduk. Belki çalışmalar sırasında bazen stres içinde olduk, birbirimizle tartıştık bazen ama olur böyle şeyler. Ne güzel ki böyle bir kız kardeş ordusu yarattık. Sizlere ve Bu güzel çalışmada her an yanımda olan bize manen ve elindeki bütün imkanlarla destek olan ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.
İlçe başkanlığı adına tüm katılımcı kadınlara hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen,”Seçim çalışmaları başlama aşamasında zaman zaman düşünüyordum. İki seçim geçirdik, üçüncüsünü nasıl geçireceğiz diye. Sağ olsun kadın kolları başkanımız ekibi ile beraber tüm kadınlarımızla birlikte alanda her noktayı dolaştınız. Gittiniz insanlara dokundunuz , bu konuda hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Hakikaten geçmişte de çalışıldı, geçmişte de kadın kollarında çalışan arkadaşlarımız iyi çalıştı. Ama bu dönem ilk defa hep birlikte ciddi bir alan çalışması yaptık. Hergün değişerek 70-80 neyse sayıları kadınlarımız, gönüllülerimiz biraraya geldiler, evleri tek tek dolaştılar, insanlara merhaba dediler, ellerini sıktılar. Hakikaten Bodrum bugün Muğla’nın en yüksek oyunu aldıysa sizlerin çok büyük başarısı ve emeği var. Evet oy verdik gittiler. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, seçim çalışmalarında kendilerine sınırsız destek veren ve her daim yanlarında olan CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen’e bir hediye vererek kadın kolları adına teşekkür etti.
Yapılan kahvaltı ve hediye takdiminin sonra organizasyona katılan CHP’li kadınlar çalan müzikler eşliğinde eğlendiler. Yaklaşık iki saat süren kahvaltı sonunda partililer marşlar söyleyerek dağıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!