Büyükşehir Yollarda 2400 km. Rakamına Yaklaştı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Yollarda 2400 km. Rakamına Yaklaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2019 15:37

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarında 2400 km rakamına yaklaştı.

Haberin Devamı

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2014 yılında Büyükşehir olan Muğla’da sorumluluk alanındaki yollarda 360 Milyon TL yatırımla 2300 km yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi havaların düzelmesi ile başlattığı yol çalışmaları ile 2400 km rakamına yaklaştı.

 

Menteşe İlçesi Yılanlı’da 15 km, Bayır Mahallesi 3 km 2.kat sathi kaplama, Yemişendere Mahallesi 4, Çırpı Mahallesi 5 km yol genişletme ve bakım çalışmalarını tamamlayan, Köyceğiz Pınarköy yolu perde beton, Yayla yolu bakım onarım, Ortaca-Dalyan yolu sıcak asfalt çalışmaları, Seydikemer Çayan 4.2 km 1.kat sathi çalışmaları devam eden,  Marmaris Bozburun Söğüt arasında 7 km 2.kat sathi, Milas Kalem Mahallesi 4 km 1.kat sathi çalışmasına önümüzdeki hafta başlayacak olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca yangın tehlikesine karşı yollardaki banket çalışmasına da ara vermeden devam ediyor.

 

Haberin Devamı

2019 yılında Muğla genelinde yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri 13 ilçede vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmasını amaçlıyor.

 

Başkan Gürün; “Muğla'mıza yakışan hizmetleri bu güzel şehre kazandırmaya devam edeceğiz.”

 

Kıyısal ve kırsal Muğla’yı güvenli, modern yollarla birbirine bağlamak için çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla’da yaşayan ya da güzel şehrimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin Muğla’ya yakışan yollarda seyahat etmeleri için yaklaşık 2400 km yol çalışması yaptıklarını belirtti. Başkan Gürün; “Muğla 13 bin 247 kilometrekare yüzölçümü içerisinde 13 ilçesi, 569 mahallesi olan ve Bodrum Turgutreis’ten Seydikemer Seki’ye 330 km mesafeye sahip büyük bir coğrafya. Sahip olduğu doğal güzelliklerle eşsiz bir şehir olan Muğlamızda yaşayan hemşehrilerimiz, yerli ve yabancı misafirlerimizin güvenli yollarla seyahat etmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar sorumluluk alanımızdaki yollarda yaklaşık 2400 km yol çalışması yaptık. Kırsal ve kıyısal Muğlamızı birbirine sarı çizgili yollarla bağladık. Muğlamıza yakışan hizmetleri bu güzel şehre kazandırmaya devam edeceğiz.”dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!