Bodrum'da 'Zahmetsiz Balık Evi' açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Zahmetsiz Balık Evi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 10:26

Bodrum'da 'Zahmetsiz Balık Evi' açıldı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde "Zahmetsiz balık" sloganıyla hazırlanan işletme, zengin menüsü ve uygun fiyatlarıyla kapılarını misafirlerine açtı.

Neyzen Tevfik Caddesi Milta Marina karşısında 15 kişilik personel kadrosu ile açılan Zahmetsiz Balık Evi, Bodrum'da bir ilki gerçekleştirerek balık restoranı standartlarını değiştirmeyi amaçlıyor. Yaklaşık 150 metrekarelik alanda hizmet veren işletme, daha önce Bodrum yarımadasında hiç denenmemiş olan, öğle yemeğinde balık ve deniz ürünlerini hızlı servis ve uygun fiyatlar ile sunmayı vadediyor.

Bodrum'a kazandırılan bu yeni mekanın açılışına; Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkanı Serdar Karcılıoğlu, birçok turizmci ve vatandaş katıldı. Kocadon, işletmenin açılış kurdelesini kesti. Menüsünde; balık mantı, balık beğendi, balık kokoreç, balık köfte gibi birbirinden farklı alternatifler sunan Zahmetsiz Balık Evi, yarımadada sağlık için haftada iki gün balık yemeyi lüks olmaktan çıkararak ev usulü patates kızartması eşliğinde sunulan balık burger, çıtır levrek, balık mantı gibi ürünleri ile özellikle çocukların kalbinde taht kurmayı hedefliyor.

Bodrum'un köklü firmalarından Akustik Turizm tarafından Bodrum'a kazandırılan işletme hakkında bilgiler veren Şirket Genel Müdürü Nedim Önal, "Zahmetsiz Balık Evi, Bodrum'da denenmemiş bir proje olarak hayata geçecek. Rakısız bir balıkçı açıyoruz. Kulağa hoş gelmiyor ama biraz aykırı bir ruhu var. Farklı bir konsept, biraz daha hızlı bir servise odaklandık. Çocuklu aileleri hedef alan ve başlığı sevdirmeye yönelik bir çalışma. Akustik nasıl Bodrum'da büyüyüp yayıldıysa Zahmetsiz Balık Evi de öyle bir marka olacak. Kısa vadede şubeler ile büyümeyi hayal ediyoruz. Müşterilerimize balık börek, balık kokoreç, balık mantı gibi farklı ürünler sunacağız. Zahmetsizi marka haline getirmeyi amaçlıyoruz. İnanıyorum ki başaracağız, inanıyorum ki büyüyeceğiz" dedi.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!