Bodrum'da yılbaşı kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda yılbaşı kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 01:24

- Vatandaşlar yağmur yağışına rağmen Belediye Meydanı'nda düzenlenen partiye yoğun ilgi gösterdi - Yapay kar yağdırılan kutlamada Silva & Dafi isimli grup konser verdi

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Bodrum'da vatandaşlar, yeni yıla yapay kar altında eğlenerek girdi.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Bodrum'da yağmurlu havaya rağmen yılbaşı dolayısıyla ilçe halkı ve tatilciler, Bodrum Belediye Meydanı, Neyzen Tevfik ve Cumhuriyet caddelerinde yoğunluğa neden oldu.

Bazıları Barlar Sokağı'nda eğlenirken, birçok kişi Bodrum Belediyesi tarafından Belediye Meydanı'nda düzenlenen "2015 Bodrum Meydan Partisi"ne katıldı. Çeşitli dans gösterilerinin yer aldığı partide, ünlü Arnavut müzik grubu Silva & Dafi sahne aldı. Grup, hareketli şarkılarıyla meydanı dolduran binlerde kişiye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Partide sahne kenarından püskürtülen yapay kar, renkli görüntülere neden oldu. Katılımcılar yeni yıla yapay da olsa kar altında girmenin heyecanını yaşadı. Havai fişek gösteri de ilgiyle izlendi.

Haberin Devamı

Yeni yılın ilk dakikalarında meydandakilere seslenen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, herkesin yeni yılını kutladı ve sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu bir yıl temennisinde bulundu.

Bu arada Muğla'nın diğer turistik ilçeleri Marmaris ve Fethiye'de de vatandaşlar yılbaşını yağış nedeniyle barlar ve restoranlarda kutlamayı tercih etti. Marmaris Barlar Sokağı'ndaki eğlence merkezlerinde yoğunluk yaşandığı gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!