Bodrum'da "Üniversite tercih günleri" programı düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Üniversite tercih günleri programı düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 16:21

- 21 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, lise son sınıf öğrencileri akademik tercihleri konusunda bilgilendirildi

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Bodrum'da, "Üniversite tercih günleri" konulu eğitim programı düzenlendi.

Özel bir şirket tarafından düzenlenen programa, Türkiye genelinden 21 üniversite yetkilisi katıldı. Bodrum'dan ve çevre ilçelerden çok sayıda lise öğrencisinin ilgi gösterdiği etkinlikte, mart ayında yapılacak YGS öncesinde öğrencilere akademik tercihleri konusunda bilgi verildi.

Programda ayrıca Aydın Üniversitesi Eğitim Uzmanı Profesyonel Kariyer Koçu Mehmet Ekici, Okan Üniversitesi'nden Servet Gülsün Şirin, İnternational Business School Bölge Müdürü Ali Çakmak, Bilgi Üniversitesi Eğitim Uzmanı Haluk Bilal, Piri Reis Üniversitesi Yrd. Doç Dr. Nermin Tekoğlu da konuşma yaptı.

Eket Fuarcılık Genel Müdürü Mehmet Uğur Tok, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla'da üniversite tercih günleri düzenlediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Programın Muğla'da ilk defa yapıldığına işaret eden Tok, "Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrenciler için hazırlanmış bir etkinlik. Amacımız üniversite öğrenci adaylarına bu etkinliklerden faydalanmalarını sağlamak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!