Bodrum'da sevgililer günü konseri

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda sevgililer günü konseri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 10:26

Bodrum'da sevgililer günü konseri

Haberin Devamı

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası, Sevgililer Gününde Bodrum'da konseri verdi. Konseri izleyenler güzel bir gece yaşadı.

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası, seslendirdiği şarkılarla konseri izleyenlere keyifli bir gece yaşadı. CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu'nun da aralarında bulunduğu konseri yaklaşık 300 kişi izledi. Orkestraya 2 dansçının eşlik ettiği konserde, yerli ve yabancı sanatçıların parçalarını seslendiren orkestra üyeleri izleyicilere oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 1 saat süren konseri İzmir Marşı ile sonlandıran orkestrayı izleyiciler ayakta alkışlayarak marşa eşlik etti. Konser bittikten sonra Seymen ve Çakaloğlu orkestranın solisti ile gitaristine çiçek takdim etti.

Orkestranın gitaristi Orkun Tekelioğlu, "Normalde adımız caz orkestrası ama Caz Orkestrası adı altında bu akşam çok farklı müzikleri yapacağız. Balkan müzikleri, Türk müzikleri, Latin müzikleri yapacağız. Bugün hepsinden bir parça dinleyeceksiniz. Tekrar hoş geldiniz, iyi eğlenceler" dedi.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!