Bodrum'da otelde resim sergisi açılışını turistler yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda otelde resim sergisi açılışını turistler yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 13:12

Bodrum'da otelde resim sergisi açılışını turistler yaptı

Haberin Devamı

Osman URAS / BODRUM(Muğla), DHA) - BODRUM'daki bir otelde ressam Saliha Gümüş'ün eserlerinden oluşan serginin açılışını, tatil için kente gelen 5 farklı ülkeden turistler yaptı.
Ressam Saliha Gümüş'ün eserlerinden oluşan sergi, Bodrum'da Forever Club otelde beğeniye sunuldu. Otelin odalarına ve farklı hizmet alanlarına giderken geçilen ortak alanlara asılan yağlıboya ve suluboya 110 resimden oluşan serginin açılışını, turistler yaptı. Çoğunluğu Bodrum üzerine olmak Türkiye'nin farklı yörelerinden, sanatçının kendi çektiği fotoğrafları resmettiği tabloların yer aldığı sergiyi; otelde konaklayan Hollanda, Belçika, Polonya, Fransa ve İngiltere'den turistler açtı. Turistler, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezerek eserleri inceledi. 
'TÜRKİYE'Yİ SEVİYORLAR'
Sergiyi gezen turistler, Türkiye'de tatillerinin çok güzel geçtiğini anlattı. Terör olaylarıyla ilgili olarak da, bu tür olayların başka ülkelerde de yaşandığını ve yaşanabileceğini belirterek, tatillerinde bir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi.
Hollanda'dan tatile gelen ev hanımı Maaika Elzinga, "Burada çok iyi tatil geçiriyorum. Türkiye çok güzel bir ülke. Burada çok huzurluyum. Bu sergi de çok güzel olmuş. Bizim için sürpriz oldu" dedi.
Türkiye'ye 23 yıldır geldiğini, Bodrum'a da 9'uncu gelişi olduğunu belirten Belçikalı turist Claire Beeckaert de, "Burası ikinci evim gibi oldu. Eylül ayından yeniden geleceğim. Rezervasyonumu da yaptırdım. Türkiye'yi çok seviyorum" dedi.
Belçikalı Vivianne Martens'de tatile arkadaşı Beeckaert ile birlikte geldiklerini ve onun söylediklerine katıldığını belirtti. Serginin Ekim ayına kadar devam edeceği, ressam Gümüş'ün bu sürede yeni eserler yapmaya devam edeceği kaydedildi.
FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!