Bodrum'da Club Ampersand ile eğlenceye yeni soluk

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Club Ampersand ile eğlenceye yeni soluk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 10:54

Bodrum'da Club Ampersand ile eğlenceye yeni soluk

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM(Muğla), (DHA)- DÜNYACA ünlü eğlence mekanı Club Ampersand'ın ABD'den sonra Türkiye'deki ilk kulübü Bodrum'da kapılarını açtı. Bodrum'da eğlenceye yeni bir soluk getireceği belirtilen tesisin açılışına ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Dünyaca ünlü bir eğlence mekanı, Türkiye'de ilk işletmesini Bodrum'un Gümbet Mahallesi'ndeki Barlar Sokağı'nda hizmete açtı. Burak İrtanki ve Hasan Gündüz'ün ortak olarak açtığı kulüp, farklı konseptiyle Bodrum'un eğlence hayatına yeni bir soluk getirdi. Mekanın açılışına Mansur Ark, Cengiz İmren ve çok sayıda davetli katıldı. Sezon boyunca çeşitli dans gösterileri ve konserlerin gerçekleşeceği mekan, İstanbul'un eğlence kalitesinde ve İstanbul elitlerine hitap eden eğlence anlayışıyla bu yaz eğlencenin yeni adreslerinden olacak.1000 kişi kapasiteli, servis ve güvenlik alanında 37 kişinin hizmet verdiği mekan Bodrum'da yaz boyunca iyi müziğin ve sahne performanslarıyla iddialı. 430 metrekare alanda hizmet veren kulüpte ünlü isimler müziğin ritmini tutacak. Mekanın ortaklarından Burak İrtanki, şöyle dedi:
"Çok kısa bir süreçte kapalı bir mekanı, 1000 kişilik açık bir mekan haline getirdik. ABD'de 17 eyalette olan bir kulübün haklarını alarak Türkiye'ye getirdik. Bunu da Bodrum'da başlattık. İlk olarak da Gümbet'te hizmet vermeye başladık. Daha sonra da Antalya ve İstanbul olarak devam etmeyi düşünüyoruz. Çok değişik konsepti olan bir kulübüz. Tiesto ve Mannie Fresh ile direk anlaşması olduğu için onlarla açılış yapacaktık ama önce 'Türkçe' ile başlayalım diye karar aldık. Temmuz ayında Tiesto'yu Bodrum'da ağırlayacağız. 21 sanatçı ile anlaşmamız var. İnşallah başarılı oluruz."
Club Ampersand, Berkay, Sinan Akçıl, Cengiz İmren, Simge Sağın, Emre Kaya, İrem Derici, Elif Kaya, Hakan Kakız gibi ünlü isimleri sezon boyunca sahnesinde ağırlayacak. Kulüpte, ayrıca dünyanın en iyi DJ'leri de muhteşem performanslarıyla müziğin ritmini tutacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!