Bodrum'da buruk kutlama

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda buruk kutlama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 13:42

Bodrum'da buruk kutlama

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlamaları İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle buruk geçti.
1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı, Bodrum Liman Başkanlığı, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerle İstanbul'daki terör saldırısının gölgesinde geçti. Deniz şehitleri anma töreni ile başlayan etkinlikleri Bodrum Liman Başkanı Atilla Beyli, Bodrum Belediye Başkan Yardımcı Kemal Orman, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve vatandaşlar izledi. Kutlama etkinlikleri arasında yüzme, halat çekme, el incesi atma, pancar motor yarışması, deniz güzeli, yağlı direkten bayrak alma yarışması düzenlendi.
Yüzme yarışmasında küçük kızlar kategorisinde Derin Mina Bektaş, erkekler kategorisinde Abdullah Eren Sır, büyük kızlar kategorisinde Hale Eser, erkeklerde Mete Onur Karabulut birinci oldu. El incesi atma yarışmasında İlker Gündoğdu, belirlenen hedefe 60 santimetre yakın atarak birinci oldu. Halat çekme yarışmasında ise miniklerde 5 kişiden oluşan Game Of Bodrum takımı, büyüklerde ise Asi Tayfa takımı 11'inci kez birinci oldu. Asi Tayfa da ödül töreninde kupayı terör saldırısında ölenlerin anısına kaldırdı. Pancar motor tekne yarışmasında 28 pancar motorda Zıpkıncı teknesiyle Murat Öksüz birinci oldu. Dereceye giren yarışmacılara madalya ve kupa verildi.
13 yarışmacının katıldığı güzellik yarışmasında öğrenci Laçin Yılmaz birinci oldu. Yağlı direkten bayrak alma yarışmasında 8'inci kez Mert Derim direğin ucundaki Türk bayrağını alarak, kupayı kaldırdı. Yelken yarışlarında da yurt içi ve yurt dışında yapılan yarışmalarda Türkiye'yi ve Bodrum'u temsil ederek derece kazanan sporculara hediyeler verildi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM , (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!