Bodrum’da Şampiyon Halk Eğitim Merkezi

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da Şampiyon Halk Eğitim Merkezi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 14:10

BODRUM KAYMAKAMLIK KUPASI KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI MUHTEŞEM BİR FİNAL MAÇI İLE SONA ERDİ. 15 TAKIMIN MÜCADELE ETTİĞİ TURNUVA SONUNDA HALK EĞİTİM MERKEZİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

MUĞLA(İHA)
Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası heyecan dolu final maçı ile sona erdi. Çok sayıda seyircinin de izlediği maçta Halk Eğitim Merkezi Takımı, Marmara Kolejini uzatmalarda 3- 2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.
Bodrum Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası muhteşem bir final maçı ile sona erdi. 15 takımın mücadele ettiği turnuva sonunda Halk Eğitim Merkezi Takımı şampiyon oldu. Binnaz Karakaya Spor Salonunda yaşanan final gecesinde ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ve Turizm Müdürlüğü Takımları üçüncülük dördüncülük maçı için karşı karşıya geldiler. Maçı 3 - 0 kazanan Milli Eğitim Müdürlüğü takımı turnuva üçüncüsü oldu.
Final maçı Halk Eğitim Merkezi ile Marmara Koleji Takımları arasında oynandı. Maça hızlı başlayan Marmara Koleji ilk seti rahat kazandı. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Halk Eğitim Merkezi Takımı oyuncuları durumu berabere getirmeyi başardılar. Üçüncü sette Marmar Koleji birkez daha öne geçerek maç skoruna yaklaşsalar da dördündü sette Halk Eğitim Merkezi bir kez daha durumu eşitledi. Son sette başa baş giden mücadele sonucunda Halk Eğitim Merkezi galip gelerek maçı da 3-2 kazandı.
Turnuva final karşılaşmasını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekemerdan, Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, Emniyet Müdür Yardımcısı Fahrettin Gönbe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Fatih Uzunlulu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muammer Bektaş, Sahil Güvenlik 1 Bot Komutanı Melih Geçgil, Nüfus Müdürü Ahmet Güner, Müze Müdürü Emel Özkan, Turizm Danışma Büro Şefi Özcan Canbaz, Mal Müdürü Nevzat Ernez, Aydem İlçe Müdürü Ali Karabıyık, Bodrumspor Teknik Direktörü Cem Cambaz, Bodrumspor Kaptanı Süleyman Görgün ve çok sayıda vatandaş izledi.
Turnuva sonunda yapılan ödül töreni ile takımlara kupaları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından takdim edildi. Takımları tebrik eden Kaymakam Dr. Gödekmerdan “Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz turnuvamız bu akşam oynanan final müsabakası ile sona erdi. Tüm katılımcılarımızı tebrik ediyorum. Bu akşam adına yaraşır bir maç izledik. Tam bir final maçı oldu. Turnuvanın bir tane şampiyonu olacaktı o da Halk Eğitim Merkezi Takımımız oldu. Kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Gelecek yıllarda da turnuvamızı daha fazla katılımlarla gerçekleştirmeyi diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!