Bodrum’da Eğlence Her Yerde

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da Eğlence Her Yerde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 12:42

Bodrum'da sokak müziği yapan Samsara İstanbul grubu izleyenleri coşturdu

Muğla’nın Bodrum ilçesine sokak müziği yapmak için gelen, ‘Sokak sanat için en güzel sahne ve aynı zamanda sanatın doğduğu yerdir’ diyen Samsara grubu izleyenleri coşturdu.
Bodrum Belediye Meydanında verdikleri sokak konseri ile kendilerini izleyenleri hayran bırakan Samsara grubu, yaklaşık 10 gün boyunca Bodrum sokaklarında müzik severlerle buluşacak. Seslendirdikleri şarkılara bazı vatandaşlar alkış ile tempo tutarken, bazı vatandaşlarda oynayarak eşlik etti. Grubun gitarcısı ve solisti Volkan Uzunhasanoğlu grubun 2007 yılında İstanbul İstiklal Caddesin de sokak müziği yaparak kurulduğunu belirterek; “Gruptaki şu anki jenerasyon ikinci jenerasyon diyebilirim. Bir önceki jenerasyon ile hala daha görüşüyoruz ve geniş kapsamlı müzikler yapabiliyoruz. Kısaca Samsara sokak müziği yapan, müziği kapalı mekanlarda yapmak istemeyen, elit ortamlara taşımak istemeyen, herkese hitap etmek isteyen bir gruptur” dedi.
Öncelikle enerjilerini çocuklardan aldıklarını belirten grup üyeleri Bodrum’da müzik yapmaktan dolayı da çok mutlu olduklarını söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!