Bodrum CHP Kuruluşunun 92. Kuruluş Yılını Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum CHP Kuruluşunun 92. Kuruluş Yılını Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 14:35

CHP TÖREN

Cumhuriyet Halk Partisinin 92’inci yıl dönümü nedeniyle CHP Bodrum ilçe teşkilatı etkinlik kapsamında Atatürk anıtına çelenk koydu.
CHP’nin 92.kuruluş yıldönümünü etkinliği kapsamında Bodrum Belediye Meydanında toplanan CHP üyeleri Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. meydanda toplanan CHP’li üyeler daha sonra İstiklal marşını okudu. Törene, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları, Gençlik kolları ve çok sayıda CHP’li üye katıldı. Törene, CHP’li meclis üyeleri ve bazı kurum ve kuruluşlarda yer aldı.
İlk olarak kısa bir konuşma yapan CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören “Bu ülke için şehit olan evlatlarımız onurumuzdur. Onların acısı yüreklerimizde. Hepsini saygıyla anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz” dedi.
Ardından Chp İlçe Başkanı Recai Seymen ise Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve en köklü partisi olduğunu söyleyerek . “Cumhuriyet Halk Partisi bir kültür, bir anlayış, bir iradedir. Temelleri bütün Anadolu’da kökleşen, milletin hür iradesinin sesi olan Cumhuriyet Halk Partisi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti’nin partisi olmaya devam edecektir. Son günlerde yaşanan terör olayları ülkemizin huzurunu bozmakta, her gün gelen acı haberlerle sarsılmaktayız. Siyasi belirsizlik ve ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışan açıklamalar yapılmakta, Türk Milleti’nin sabrı sınanmaktadır. Oysa bugünlerde her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamaya ihtiyacımız vardır. Daha yaşanacak bir Türkiye için milletimizin güvenine ve temelleri sağlam siyasi bir iradeye ihtiyaç duyulmaktadır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diliyoruz ve yurttaşlarımızı sağduyulu olmayı çağırıyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!