Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Rıza Karakaya yeniden başkanlığa seçildi

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Belediyesi Bodrumsporda Rıza Karakaya yeniden başkanlığa seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 15:25

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Rıza Karakaya yeniden başkanlığa seçildi

Haberin Devamı

Yaşar ANTER / BODRUM, DHA)- SPOR 2'nci Lig'in yeni takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un bugün yapılan olağan kongresinde Rıza Karakaya 4'üncü kez başkanlığa seçildi.
Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda gerçekleşen ve divan başkanlığını Murat Yavuz'un yaptığı genel kurulu Kaymakam Bekir Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da izlerken, tek listenin girdiği seçimde Başkan Karakaya, oy birliği ile yeniden getirildi. "Bodrum halkı ile el ele, gönül gönüle verip, takımımızı 2'nci Lig'e çıkardık" diyen Rıza Karakaya, "Yeni hedefimiz Bodrumspor'u TFF 1'inci Lig'e taşımak" mesajını verdi. Karakaya'nın konuşması sık sık üyelerin ve taraftarların "Büyük başkan bizi TFF 1'inci Lig'e götür" tezahüratı ile kesildi.
"Turizmde marka olmayı başardık, adımızı tüm dünyaya duyurduk. Futbolda neden olmasın?" diyen Belediye Başkanı Kocadon ise, "Bodrumlular olarak hedefimizi yüksek tutup, TFF 1'inci Lig'e çıkmayı düşünüyoruz. Bodrum'un buna gücü de var hakkı da var. Bir dünya kenti olan ilçemizin takımının başarısı için her şeyi yapacağız, futboldada dünya markası olacağız" ifadesini kullandı.
Kongre sonrası üyeler ve taraftarlarla şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Rıza Karakaya, Hüseyin Gözütok, Hadi Türk, Halil Teke, Arif Karaman, Gürkan Topan, Burak Göğercin, Murat Önder, Muhammet Karapınar, Murat Süren, Mehmet Ayaz, Sırrı Bir Okumuş, Baran Akcan, Fatih Öztarakçı ve Fatih Murat Yıldız.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!