Bodrum 1'inci Gençlik ve Rock Festivali'ne yıldız yağacak

Güncelleme Tarihi:

Bodrum 1inci Gençlik ve Rock Festivaline yıldız yağacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 11:43

Bodrum 1'inci Gençlik ve Rock Festivali'ne yıldız yağacak

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde ilk kez düzenlenecek 1'inci Gençlik ve Rock Festivali'nde ünlü sanatçılar yer alacak

Bodrum'a bağlı Bitez Mahallesi'nde 25-27 Haziran arasında düzenlenecek 1'inci Gençlik ve Rock Festivali, Türkiye'nin rock starlarının katılacağı belirtildi.

Türkiye'nin dört bir yanından binlerce rock müzik tutkununun katılacağı festivale 25 haziran Pazar günü; Funda Arar, Feridun Düzağaç, Koliva, Murat Kekili, Kolpa, Pinhani sahrne alacak. 26 haziran gecesi Marsis, Manga, Seksendört, Fatma Turgut, Gece Yolcuları, Fuat Saka müzik severlerin karşısına çıkacak. 27 Haziran'da ise Kıraç, Emre Aydın, Tarık Mengüç, Hayko Cepkin, Zakkum, Niyazi Koyuncu, Mabel Matiz sahne alacak.

Ege'nin en büyük çadır ve müzik festivali olma iddiasıyla yola çıkan festivalin organizasyonunu Starlife Grup ile birlikte gerçekleştiren Mehmet Ersoy Gündüz, "Turizmin marka kenti olan ilçemizi dev bir çadır ve müzik festivali ile renklendirmeye hazırlanıyoruz. Gençlik ve Rock Festivali, Bitez yalı mevkiinde konserler, yarışmalar ve farklı aktivitelerle üç gün boyunca devam edecek. Bodrum'a bol müzik, eğlence ve unutulmayacak bir rock tatili vaat ediyoruz" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!