Başkan Kocadon'dan çok özel röportaj

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocadondan çok özel röportaj
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 17:08

Başkan Kocadon'dan çok özel röportaj

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/ BODRUM (Muğla),(DHA)- BODRUM Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Down Sendromlular ve Zihin Engelliler Eğitim ve Koruma Derneği'nin (DOSTEV) hazırladığı radyo programı kaydına konuk olarak, down sendromlu Naz Polat'ın sorularını yanıtladı.
CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, down sendromlu bireylere meslek öğretmek, onlara istihdam sağlamak ve topluma kazandırmak amacıyla DOSTEV tarafından hayata geçirilen radyo programı yayınına destek verdi. Kocadon, her pazar 10.30-11.00 saatleri arasında Açık Radyo'da yayınlanan '47. Kromozom' adlı radyo programı için down sendromlu Naz Polat'a röportaj verdi. Kocadon'un Ortakent'teki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye, DOSTEV Derneği Başkanı Arzu Doğan ile Başkan Yardımcısı Halil Doğan da katıldı. Röportaj kaydı öncesi Naz Polat ile sohbet eden Başkan Kocadon, sosyal sorumluluk projelerine katılmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Kocadon, down sendromlu Polat'ın "Bize kendinizi tanıtır mısınız? Neden bu mesleği seçtiniz? Mesleğinizdeki zorluklar nelerdir? Down sendromunu biliyor musunuz? Engelliler ile ilgili çalışmalarınızdan bahseder misiniz? Eğitim almış bir down sendromluya belediyenizde iş verir misiniz? Hobileriniz nelerdir? Hayat felsefeniz nedir? En büyük hayaliniz nedir? Bize yeni projelerinizden bahseder misiniz? Mesleğinizi seçmek isteyenlere önerileriniz neler olabilir? Sizi anlatan en güzel cümle nedir? Sizin en çok sevdiğiniz şarkı nedir? Bayram için mesajınız nedir" sorularını yanıtladı.
Başkan Kocadon "En büyük hayaliniz nedir" sorusuna, "En büyük hayalim; şu anda belediye başkanlığımın bir üst seviyeye çıkmasıdır. Şu anda biz büyükşehir olduk. Belki de büyükşehir belediye başkanı olmak" diye yanıt verdi.
Programın Açık Radyo'da 11 Eylül 2016 Pazar günü 10.30-11.00 saatleri arasında yayınlanacak ve internetten de dinlenebileceği belirtildi.

FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!