Yüzme öğrenip sertifika aldılar

Güncelleme Tarihi:

Yüzme öğrenip sertifika aldılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 16:39

Yüzme öğrenip sertifika aldılar

Haberin Devamı

MERSİN’de, Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu’nda gerçekleştirilen hızlandırılmış yüzme eğitiminde, ikinci etap tamamlandı. İlk etaptan farklı olarak eğitim yaş aralığı 4-60 arasında değişen kursiyerler üç haftalık eğitim sonunda sertifikalarını aldı.

Öğrencilerin sertifika törenine katılan Belediye Başkanı CHP’li Neşet Tarhan, minik yüzücülere belgelerini verdi. Minik kursiyerlerin yanı sıra ileri yaş grubu da tören sırasında öne çıktı. Kursiyerler, Başkan Tarhan'a yoğun ilgi gösterirken, eğitim boyunca aldıkları marifetlerini yüzerek gösterdi. Aileler de gösteriler sırasında kursiyerlerin heyecanına ortak oldu.

Yüzme kursunun ikinci etabında 410 kursiyerin eğitim alarak yüzme öğrendiğini belirten Başkan Tarhan, "Mezitli’de herkesin yüzmeyi bilmesini istiyorum. Bu nedenle her yaştaki çocuklar ve yetişkinlere yüzme eğitimi olanağı sağlamaya devam ediyoruz. Bu tür etkinliklerde vatandaşlarımızın bize olan güvenini görüyorum. Özellikle ileri yaştaki kursiyerlerimizin de bugün burada sertifika alması bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Ailelerin, minik çocuklarını Belediyemize emanet ettiğini ve Belediyemizin çeşitli faaliyetlerine gösterilen yoğun ilgiyi görmek beni oldukça mutlu ediyor" dedi.

Belediye olarak vatandaşların belediye hizmetlerinden en sağlıklı ve iyi şekilde yararlanabilmesi için tüm olanakları seferber ettiklerine ifade eden Tarhan, "Havuz suyumuz sürekli temizlenmekte ve analizi yapılmakta. Sağlık müdürlüğümüz tarafından da kontrol edilmekte. Zaten en çok önem verdiğimiz konulardan biriside bu havuzun hijyen durumu. Yeni aldığımız ekipmanlarla daha temiz havuzlar halkımızın sunmanın gururunu yaşıyoruz. Mersin'deki en temiz havuzu olduğundan emin olabilirsiniz. Belediye olarak amacımız; anne karnındayken çocuklarımızın sağlıklı gelişmesini sağlamaktır" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)

ME(AP)(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!