Yıldızların altında sinema keyfi

Güncelleme Tarihi:

Yıldızların altında sinema keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2018 10:18

Yıldızların altında sinema keyfi

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Mezitli ilçesinde yaşayanlar, açık hava sinemasında film izleme keyfini yaşıyor.
Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen yaz gecelerinin vazgeçilmez nostaljik eğlencelerinden yazlık sinema, Su Parkı'nda perdelerini açtı. Organizasyonun Mezitli'de vazgeçilmez bir etkinlik haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Belediyeciliğin en önemli kurallarından bir tanesi, vatandaşların sosyalleşmesini sağlamaktır. İstiyorum ki, vatandaşlarımız her fırsatta bir araya gelsin, birlik olup, büyük bir aile olalım. Toplum olarak bir arada olmak beni oldukça mutlu ediyor. Hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir. Sıcak yaz aylarında sinemaseverleri bir araya getirmeye devam ediyoruz" dedi.
Film gösterimlerinin Eylül ayına kadar devam edeceği açık hava sinemasına giriş ücreti 7.5 TL olarak belirlenirken, öğrenci ve Mezitli Kart sahiperi ise yıldızların altında film izleme keyfini 5 TL'ye yaşayabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!