Yenişehir’de hurda araçlar hizmete kazandırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Yenişehir’de hurda araçlar hizmete kazandırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2020 10:24

Yenişehir’de hurda araçlar hizmete kazandırılıyor

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN’de, Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Kademe Amirliği ekipleri son 1 yılda hurda 11 iş makinesi, süpürge aracı, minibüs ve çöp taşıma aracını yenileyerek hizmete kazandırdı.

Atıl ve hurda durumdaki araçları yenileyerek hizmete kazandıran ekipler, bir yılda 11 iş makinesi, süpürge aracı, minibüs ve çöp taşıma aracını yenileyerek, atıl durumdan kurtardı. Makine İkmal Kademe Amirliğini ziyaret eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, başarılı çalışmaları nedeniyle personeline teşekkür etti.
Araçlara yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sayesinde filolarını güçlendirilerek kent ekonomisine de katkı sağlandığını belirten Başkan Özyiğit, "Kamunun malına gözümüz gibi bakıyoruz. Elimizdekini ne kadar kullanabilirsek o kadar kullanacağız. 'Bozuldu, at çöpe' mantığıyla değil, mevcut araç ve gereçlerimizi en iyi şekilde kullanmakla ve korumakla yükümlüyüz. Kamunun malı bizim için milli servet niteliğindedir. Belediyemizin kademesinde başarılı bir şekilde çalışan ve hurdaya dönen araçları hizmete kazandıran usta ellere teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!