Vali Çakacak'ın AMATEM mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Vali Çakacakın AMATEM mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 16:10

Vali Çakacak'ın AMATEM mesaisi

Haberin Devamı

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'ni (AMATEM) ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Madde kullanımı yaşının giderek düşmesinin tüm dünyada toplumsal bir tehdit oluşturduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, bağımlılıktan kurtulan gençlerin istihdamı için kararlar aldıklarını söyledi.
Vali Çakacak, merkez Yenişehir İlçesi Çiftlikköy Mahallesinde hizmet veren AMATEM'de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz.Dr.Memnune Çamsarı ve AMATEM Sorumlusu Psikiyatri Uzmanı Dr.Oğuzhan Doğan tarafından karşılandı. Merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi alan Çakacak, tedavi gören hastaları da ziyaret etti. Vali Çakacak, milletin ve ülkenin geleceğini garanti altına almak için gençlerin başta uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere tüm kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:
"Mersin'de bu amaca yönelik somut projeler hayata geçirildi. Bu kapsamda Valilik koordinesinde düzenli olarak toplantılar gerçekleştiriliyor. Söz konusu toplantılarda özellikle rehabilitasyon süreci tamamlanan gençlerin istihdamına yönelik önemli kararlar alınmaktadır. Mersin'de kararlılıkla yürütülen uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele noktasında AMATEM de önemli bir sacayağını oluşturuyor."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!