Üniversite adaylarına ücretsiz kurs

Güncelleme Tarihi:

Üniversite adaylarına ücretsiz kurs
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 10:35

Üniversite adaylarına ücretsiz kurs

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi, eğitim ve öğretimi destekleme kursu ile üniversiteye gitmek isteyen gençleri, açtığı ücretsiz kursla eğitim veriyor.
Öğrencilerin üniversite sınavına hazırlanabilmeleri amacıyla kapılarını açan merkez, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirildi. Üniversiteye hazırlık kursu olarak açılan merkez, Mersin merkez ve Tarsus'ta bin, Anamur’da ise 400 öğrenci kapasitesi ile hizmet veriyor.  Tecrübeli, genç ve dinamik öğretmen kadrosu ve alanında uzman eğitmenler ile eğitim verilen kursta tüm kaynaklar; yani test kitapları, soru bankaları, yaprak test ve deneme sınavları da ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.
12’nci sınıf öğrencilerinin ve mezun öğrencilerin üniversite sınavına hazırlandığı merkezde, son sınıf öğrencileri hafta içi ve hafta sonu akşam ders alabilirken, mezunlar ise hafta içi sabah ve öğle saatlerinde iki farklı grup şeklinde eğitim alabiliyor.
Ayrıca önümüzdeki yıl ile birlikte ihtiyaç duyulan tüm ilçelere üniversite hazırlık kursu açmayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına hız verdi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!