Toroslar Belediyesi'nin karla mücadele ekibi iş başında

Güncelleme Tarihi:

Toroslar Belediyesinin karla mücadele ekibi iş başında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2021 15:34

Toroslar Belediyesi'nin karla mücadele ekibi iş başında

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeni ile dört bir taraf ile beyaza bürünürken, ekipler karla kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlattı.
Toroslar ilçesindeki yaylalar, etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü. Beyaz örtü ile kaplanan Toroslar'ın doğal güzellikleri kartpostallık görüntüler oluştururken, Toroslar Belediyesi de kar yağışının ardından ulaşıma kapanan yollarda karla mücadele çalışmaları başlattı. Karla kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatan belediye ekipleri, Arslanköy, Yavca ve Kavaklıpınar Mahalleleri'nde yol açma çalışması gerçekleştirdi. Etkin ve hızlı müdahale için teyakkuz halinde olan ekipler, aynı zamanda yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardım ediyor.
Toroslar Belediyesi'nin acil müdahale ekipleri, herhangi bir afet durumunda oluşabilecek mağduriyetleri en aza indirmek üzere çalışmalarına 7 gün 24 saat esasıyla devam ediyor. Acil müdahale ekiplerine ulaşmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak çağrılarını iletebilirler.
Belediye Başkan Atsız Afşın Yılmaz, etkili kar yağışının olduğu yaylalarda günlük hayatın ve ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini belirterek; "Önceliğimiz, hemşerilerimizin huzuru ve güvenliğidir. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için karla mücadele ekiplerimiz,  çalışmalarına devam edecek" dedi.
 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!