Toroslar Belediyesi 3 ayda 600 nikah kıydı

Güncelleme Tarihi:

Toroslar Belediyesi 3 ayda 600 nikah kıydı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 16:51

Toroslar Belediyesi 3 ayda 600 nikah kıydı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, 'Mutlu Ailelerin Belediyesi' sloganıyla çiftlerin mutluluklarına ortak olan Toroslar Belediyesi’nde kontrollü sosyal hayat süreciyle 600 nikah kıyıldı.
Mart ayından itibaren ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ara verilen nikah törenleri mayıs ayı itibariyle tekrar başladı. Toroslar Belediyesi’nde kıyılan nikahlar, pandemi kurallarına uyularak kontrollü bir şekilde gerçekleşiyor. Belediyenin katkılarıyla birbirlerine ömür boyu ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren çiftler ise dünya evine girmenin mutluluğunu yaşıyor.
Son 3 ayda toplam 600 nikah kıyan belediye, evlenen çiftlere nikah defterini imzaladıkları kalemi de hediye ediyor. Belediyenin Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezi’nde (TORTEK) özenle hazırlanan bu kalemle imzalarını atan çiftler, hayatlarını birleştiren imzayı attıkları kalemi de hatıra olarak saklama fırsatı buluyor.
Hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin bu mutlu günlerinde yanlarında olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Hemşerilerimizin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmak bizim görevimiz. Kontrollü Sosyal Hayat dönemiyle birlikte 600 çiftimizin nikahını kıydık. Belediye olarak yeni yuvaların kurulmasına vesile oluyoruz. Nikah memurlarımızın da özverisiyle kıydığımız nikahlarda; temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyuluyor. Bu şekilde kurallara riayet ederek çalışmaya devam edeceğiz. Dünya evine giren tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!