Tarsus'ta uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Tarsusta uyuşturucuyla mücadele anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 14:34

Tarsus'ta uyuşturucuyla mücadele anlatıldı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin),(DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesinde, uyuşturucu ile mücadeleye çeşitli etkinliklerle dikkat çekildi.
'Bağımlı Olma, Özgür Ol' sloganı ile düzenlenen etkilikte, psikolog, Narkotik Şube Müdürlüğü personeli ve tiyatro ekibi yer aldı. Programda 'Cehalet' isimli oyun sahnelenirken, narkotik ekipleri katılımcılara uyuşturucunun zararları ve uyuşturucu ile mücadele yöntemlerini anlattı. Narkotik köpeği ile yapılan gösteri ise programın en ilgi çeken kısım oldu.
En büyük sorunlardan birinin uyuşturucu olduğunu söyleyen Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Bircan, "Sayısal verilere baktığımızda çocuklarımız için bile büyük bir tehlike oluşturan, üzerinde durulması gereken en mühim konuların başında uyuşturucu bağımlılığı gelmektedir. Bu zehire bir kez bulaşanlar maalesef zamanla bağımlı hale gelirler. Bağımlılık sahibi kişiler her seferinde vücutlarına ve zihinlerine bir çok zehri davet ederler. Bunun sonucunda maddi manevi büyük bir çıkmazın içine girerler. Gençlerimizin uyuşturucu ile mücadelede en etkili silahlar olan spor, sanat ve bilime yönelmesini sağlayarak verdiğimiz mücadelede sürecek" dedi.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!