Tarsus'ta köy şenlikleri

Güncelleme Tarihi:

Tarsusta köy şenlikleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 13:41

Tarsus'ta köy şenlikleri

Haberin Devamı

MERSİN'in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen 'Bereket Diyarı Tarsus Köy Şenlikleri' yoğun ilgi gördü.

Böğrüeğli Mahallesi'nde yapılan şenliklere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belen, Boztepe, Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Kaklıktaşı, Tepeköy ve Karadiken mahallelerinden çok sayıda vatandaş otobüslerle şenlik alanına getirildi. Katılımcılara kıl çadırda yapılan köy sıkması ve ayran ikram edildi. Çocuklara yönelik eğlenceler, oyunlar, yarışmalar ve ilizyon gösterisi düzenlendi. Tiyatro gösterilerinin de yer aldığı şenliklerde yöresel sanatçılar Abdil Çemer ve Akın Çökel konser verdi.

Türküler ve halaylarla devam eden etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Can "Köy şenliklerini düzenlemekteki maksadımız, şehirdeki kardeşlerimiz köylerimize gelsin ve köylülerimizle güzel bir kaynaşma ortamı oluşsun, adetlerimiz, örflerimiz devam etsin" dedi. Başkan Can, çocuklara da çeşitli armağanlar dağıttı.



Tolunay DUMAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!