Tarsus İdmanyurdu, Şanlıurfaspor'u Şehir Stadyumu'nda ağırlayacak

Güncelleme Tarihi:

Tarsus İdmanyurdu, Şanlıurfasporu Şehir Stadyumunda ağırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 10:34

Tarsus İdmanyurdu, Şanlıurfaspor'u Şehir Stadyumu'nda ağırlayacak

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcisi Tarsus İdmanyurdu, kendi sahası bakıma girdiği için Şanlıurfaspor'u Tarsus Şehir Stadı'nda konuk edecek. Mücadele pazar günü saat 13.30'da başlayacak.
Sarı-lacivertli ekibin iç saha maçlarını oynadığı Burhanettin Kocamaz Stadyumu bakıma girmesinin ardından kulüp yönetimi yeni stad arayışına girdi. TFF yetkililerinin Silifke Stadı ve Mersin merkezindeki Koray Aydın Stadyumu'nun profesyonel maçların oynanmasına uygun olmadığını belirtmesi üzerine Vali Ali İhsan Su ile irtibata geçen kulüp yönetimi, maçların Tarsus Şehir Stadyumu'nda oynanmasını sağladı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Tarsus İdmanyurdu Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, "İki haftadır saha arayışlarımız devam ediyordu. Böylesi önemli bir maçı Tarsus'ta oynamak istiyorduk ama şehir stadının ve Mersin Arena Stadı'nın bakıma girmesi ve diğer 2 stadın da TFF yetkililerinin uygun bulmamasından dolayı maçımızı başka bir bölgede oynayacaktık. MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile yaptığımız yoğun görüşmeler neticesinde, Valimiz Ali İhsan Su'dan destek istenmiş olup, İl Spor Müdürü ile yaptığım görüşme sonucu Şanlıurfaspor maçının önemi değerlendirilmiş ve maçın Tarsus Şehir Stadı'nda oynanmasına karar verilmiştir" dedi.
Müsabakanın Pazar günü 13.30'da oynanacağını belirten Eyüboğlu, tüm futbolseverleri maça davet etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!