STK’lar Mezitli’de bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

STK’lar Mezitli’de bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 14:58

STK’lar Mezitli’de bir araya geldi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde Belediye Başkanı Neşet Tarhan, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu. CHP Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP İl Başkanı Adil Aktay ve çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı toplantı, belediyenin çalışmalarının anlatıldığı sunum ile başladı.
Down Kafe’de milletvekilleri ve STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Tarhan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Tarhan, Cumhuriyet değerlerine demokrasi ve adalete sahip çıkması gerektiğini belirterek, Büyük yürüyüşler küçük adımlarla başlar. Her zamankinden daha fazla görüşmeli, çalışmalarımızı dünde olduğu gibi bugünde de daha sıklıkla devam ettirmeliyiz. Umarım bu birlikteliğimizi giderek daha fazla büyütürüz. Bu zorlu yolculuğumuzda ya hep beraber, ya tek başına yürüyeceğiz. Burada bulunan hepimizin tek bir ortak paydası var. Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalet kavramlarını daha fazla yeşertmek için tüm gayretimizle çalışmamız gerekiyor. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, bu tür birlikteliğin sıklıkla olmasını diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!