Spor dünyasının ünlü isimleri Mersin'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Spor dünyasının ünlü isimleri Mersinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 16:51

Spor dünyasının ünlü isimleri Mersin'de buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sporun Mutfağındakiler Paneli' kapsamında, spor dünyasının önemli isimleri Mersin’de öğrenciler ile bir araya geldi.
Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen panelde, spor dünyası hakkında bilinmeyenler ve merak edilenler konuşuldu. TRT Spor Yorumcusu Cevdet Ünüvar'ın sunumuyla gerçekleştirilen panelde, eski milli atlet Mehmet Terzi, Beşiktaş'ın unutulmaz forvet oyuncusu Ali Gültiken, CNN Türk Spor Spikeri Emre Tilev,  CNN Türk Yayın Müdürü Cem Yılmaz,  DHA ve GS Spor Muhabirliği yapan Serhat Türk ile Mersin Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Doç. Dr. Yunus Yıldırım öğrenciler ile bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.
Eski milli atlet Mehmet Terzi, kazanmış olduğu şampiyonlukları, aldığı ödülleri ve tecrübelerini öğrencilere anlattı. Mersin'deki anılarından ve Türkiye'de spora olan eğilimden bahseden CNN Türk Yayın Müdürü Cem Yılmaz ise, 50 bine yakın kişinin koşması beklenen 3'üncü Uluslararası Mersin Maratonu'na öğrencileri davet etti. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ali Gültiken de katılımcılar ile futbol deneyimlerini paylaştı ve salonu dolduran öğrencilere hep bir ağızdan Mersi İdman Yurdu için slogan attırdı. CNN Türk Spor Spikeri Emre Tilev ise, modern futbolun tarihinden bahsederek, futbol anılarını öğrencilerle paylaştı. Futbol ve yayıncılık hakkında öğrencilere bilgi veren Tilev, muhabirlik yaparken edindiği deneyimlerini aktardı. Öğrencilere panelde canlı olarak futbol maçı anlatan Emre Tilev’in sunumu sayesinde, panel renkli görüntülere sahne oldu.
Panelin son kısmında, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Okullar Arası Futbol Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!