Sosyal Market yardım eli uzatmaya devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Sosyal Market yardım eli uzatmaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 13:51

Sosyal Market yardım eli uzatmaya devam ediyor

Haberin Devamı

Mehmet OKUR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Silifke ilçesinde Türk Kızılay’ı ile belediye işbirliğinde hayata geçirilen Sosyal Market, hizmete açıldığı günden bu yana 8257 ihtiyaç sahibi vatandaş yararlandı.
İhtiyaç fazlası, kullanılmış fakat kullanılabilir nitelikteki veya kullanılmamış ayakkabı, çocuk kıyafetleri, gelinlikler ve her yaştan kesime hitap eden giyim eşyalarını sosyal markete kabul ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Burada her vatandaşımızın gönül zenginliği yatıyor. İş adamlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın her kesimi bizlere destek veriyor. Halkımızın böyle kalıcı ve anlamlı bir hizmete destek vermeleri heyecanımıza güç verdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bulunduğum her ortamda gurur duyduğum bir konudan bahsettim ve yine bahsedeceğim. Silifke sosyal barışı en iyi yaşayan, kardeşliği, dostluğu en iyi sergileyen, ortak yaşama kültürünü en iyi benimsemiş, bütünlük içinde yaşama kültürünü en iyi ortaya koyan kentlerden bir tanesi. Bu özelliklerimiz bize gurur veriyor" dedi.
Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren, Sosyal Market’te gönül zenginliğinin olduğunu ifade ederek, "Bu marketimizde para geçmiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın iyiliği ve cömertliği geçiyor. Dili, dini, cinsiyeti, kimliği ve kişiliği ne olursa olsun her vatandaşımız bizim için değerlidir. Yaptığımız bütün hizmetlerimiz onlar içindir. Elbette bu yardımlarımız yeterli değildir fakat ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu yardımlara ihtiyacı kalmayana kadar da yeterli olmayacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!