Kaymakam Nazlı'dan çiftçi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Nazlıdan çiftçi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2020 16:40

Kaymakam Nazlı'dan çiftçi ziyareti

Haberin Devamı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesine yeni atanan Kaymakam Namık Kemal Nazlı, çiftçileri bahçelerinde ziyaret ederek, bir araya geldi.
Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Gün, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bülent Keskinsoy ile beraber köyleri ve çiftçileri bahçelerde ve tarlalarda ziyaret ett. Kaymakam Nazlı, hasat edilmeye başlanan üzüm, guava, alıç, pitaya ve ejder meyvelerinin bahçe sahipleriyle ve çalışanlarıyla konuşarak istek ve taleplerini dinledi. Ardından guava ve üzüm hasadına yardım eden Kaymakam Nazlı, tropikal meyvelerin Silifke'de uyum sağlamaya başladığını ve emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, "Silifke'de tarım alanlarını ve çalışanları yerinde görmek amacıyla bugün vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın Silifke sıcağında canla başla çalıştıkları için tebrik ederim. Topraklarına çok değer veriyorlar bu değeri de alınan ürünlerden görüyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman arkasındayız" dedi.
Bereketli bir hasat sezonu dileyen Kaymakam Nazlı, hasat zamanlarında ürünleri vatandaşlarla beraber toplayacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!