Servisçiler Odası'ndan 'Bahar Şenliği'

Güncelleme Tarihi:

Servisçiler Odasından Bahar Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 11:38

Servisçiler Odası'ndan 'Bahar Şenliği'

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ,(MERSİN),(DHA) - MERSİN Servis Araçları Odası Bahar Şenliği düzenledi.
Mezitli ilçesinde bulunan Kuyuluk orman içi piknik alanında bu yıl ilki düzenlenen şenliğe, Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Trafik Hizmetlerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Kavaklı, Trafik Denetleme Şube Müdürü Deniz Ünsal, Mersin Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez, Kurucu Başkan Vahit Çekmez, yönetim kurulu üyeleri, servis yetkilileri, şoförler ve aileleri katıldı.
Davul zurna eşliğinde halaylar çekilen şenlikte oyunlar oynandı, eşler dans etti. Yoğurt içinde para bulma, halat çekme, sandalye oturma yarışları yapıldı. Dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Palyaçolarla oynayıp dans eden çocuklar ise yüz boyama yaptı. Anneler Günü nedeniyle annelere gül dağıtıldı. Etkinlikte sanatçı Mehtap Gökkaya da bir konser verdi. 
Odaya katkılarından dolayı katılımcılara plaket veren Başkan Çekmez, korsan servislerle mücadeleyi Emniyet Müdürlüğüyle beraber sürdürdüklerini söyledi. Çekmez, akaryakıt, sigorta ve lastik alımlarında firmalarla yapılan anlaşmalarla indirimler sağladıklarını belirterek, "Üyelerimizin yıl boyu gösterdiği özenli çalışma ve çabaların bir kutlaması olarak etkinliğimizi düzenledik. Zengin bir içerikle hazırladığımız şenliğimizde üyelerimiz ve konuklarımız tüm yılın yorgunluğunu atarak doyasıya eğlendi. Amacımız, eğlenmenin yanı sıra birlik beraberlik içerisinde çok güçlü bağlar oluşturmaktır" dedi.
Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürü Deniz Ünsal ise, "Yaptığımız denetimlerde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık. Eğitim Öğretim yılı başladığından bugüne kadar yaptığımız denetimler, odamızla koordinasyonumuz, eğitim toplantılarımız sonucunda sadece dört kaza oldu ve yedi öğrencimiz hafif şekilde yaralandı. Geçen yılki verilere bakınca bu rakam çok iyi" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!