Şehit ailesinden öğrencilere karne hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Şehit ailesinden öğrencilere karne hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 15:49

Şehit ailesinden öğrencilere karne hediyesi

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT (Mersin), (DHA) - SİİRT'te geçen yıl 8 silah arkadaşıyla şehit olan jandarma er Emre Kaan Arlı'nın ailesi, oğullarının adını taşıyan kütüphanenin bulunduğu Mersin'in Mut İlçesi'ndeki Ere Dağpazarı İlköğretim Okulu öğrencilerine çeşitli karne hediyeleri gönderdi.
İlçe bağlı Dağpazarı Mahallesi'ndeki Ere Dağpazarı İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyesi vermek isteyen şehit Kaan Arlı'nın Kocaeli'de yaşayan annesi Emine ve babası Şaban Arlı, Mut Belediyesi ile irtibata geçti. Aileye yardımcı olan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, belediyenin de katkısı ile ayakkabı ve giysinden oluşan hediyeleri sınıfları tek tek gezip karnelerle birlikte dağıttı.
Kaan Arlı'nın adını taşıyan kütüphaneye şehidin yakınları, akrabaları ve arkadaşlarının da kitap, dergi ve ansiklopedi desteğinde bulunduğunu belirten Yılmaz, "Okulumuzun kütüphanesine şehidimizin ismi verildi. Daha sonra bir karne hediyesi vermek istediler. Bizler de belediye olarak destek verdik ve şehidimizin ailesiyle birlikte yıl sonunda öğrencilerimize ayakkabı ve giysiden oluşan hediyelerimizi verdik. Aziz şehidimizi bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyorum" diye konuştu.
Ere Dağpazarı İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Tapan da, 9 derslik ve 143 öğrencisi bulunan okulda öğrencilerin tamamına ayakkabı ve giysi hediyesi verildiğini belirterek şehidin ailesine ve Mut Belediyesi'ne teşekkür etti.
Okulda Emre Kaan Arlı'nın isminin verildiği kütüphanede şehidin fotoğrafları, kendi okuduğu kitaplar ile bir de adına açılan saygı defteri bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!