Sanayicilere borç yapılandırması anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Sanayicilere borç yapılandırması anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 13:30

Sanayicilere borç yapılandırması anlatıldı

Haberin Devamı

MERSİN Vergi Dairesi'nce Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB) düzenlenen toplantıda kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması konusunda bilgi verildi. 
MTOSB konferans salonundaki etkinliğe Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Tarsus SGK Müdürü Süleyman Bilim ve Vergi Dairesi Mevzuat Danışmanı Yasin Yıldırım konuşmacı olarak katıldı. 
Toplantının açılışında konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, alacakların yapılandırılması konusunun sanayicileri yakından ilgilendirdiğini belirterek, “Biz sanayiciler için vergi yapılandırması çok önemli bir konudur. Konuşmacılarımıza, sanayicilerimizi aydınlattıkları için şimdiden çok teşekkür ediyorum’" dedi.
Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ise şu bilgileri verdi: "Toplantının amacı, 19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında hem iş dünyasını hem de kamuoyunu aydınlatmak. Uzun zamandır beklenen ve konuşulan bir kanundu. Ben bu kanunun yeterli ve düzenli bir kanun olduğu kanaatindeyim. Büyük oranda sıkıntısız hazırlanmış bu kanun sanayicilerimizin lehine."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!