Onarılan okullar teslim ediliyor

Güncelleme Tarihi:

Onarılan okullar teslim ediliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 12:47

Onarılan okullar teslim ediliyor

Haberin Devamı

MERSİN Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) ve Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) ortaklığında hayata geçirilen 'Onarımı Bizden Okuması Sizden Projesi' kapsamında bakım ve onarımları yapılan iki okul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilecek.
Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Kuvayi Milliye İlkokulu ile Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Kıbrıs İlkokulu’nun bakım ve onarımı tamamlandı. Onarımları tamamlanan iki okul İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında 19 Eylül'de Kuvayi Milliye İlkokulu’nda düzenlenecek törende yetkililere devredilecek.
Proje kapsamında bu yıl bakım ve onarımları gerçekleştirilen 25 derslikli Kuvayi Milliye İlkokulu ile 20 derslikli Kıbrıs İlkokulu’nun iç ve dış zeminleri yenilenerek seramikle kaplandı. Genel tadilatları yapılan binaların iç, dış cephe ve bahçe duvar boya-badanaları yapıldı. Her iki okulun elektrik tesisatı, sınıf ve oda kapıları, askıları, duvar panoları, okul çeşmeleri, Atatürk büstü, sınıf ve öğretmenler odası dolapları, mutfak mobilyaları yenilendi. Kız ve erkek tuvaletleri ile ana sınıfı binalarının bakım ve onarımı yapıldı.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!