Öğrenciler engelliyi sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler engelliyi sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 17:44

Öğrenciler engelliyi sevindirdi

Haberin Devamı

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde Özel Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) İlk ve Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca pasta, meyve, kokulu mum ve sabun satarak elde ettikleri gelirle bir engelliye akülü tekerlekli sandalye alarak hediye etti.
Tarsus SEV İlköğretim Okulu Toplum Hizmetleri Komitesi, her eğitim sezonunda yürüme engelli bir öğrenciye, akülü tekerlekli sandalye kazandırma projesi, bu yılda gerçekleştirildi. Proje kapsamında, Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın aracılığıyla ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 15 yaşındaki Oğuzhan Özişler’e akülü sandalye teslim edildi.
Kampanya ile ilgili olarak konuşan İlkokulu Müdürü Çiğdem Özyürekoğlu, "SEV’de tüm öğrencilerimizin sosyal bilinci gelişmiş, yaşadığı topluma uyumlu, duyarlı, sevgi, saygı ve hoşgörü gibi manevi değerlere, paylaşımcı kişiliklere sahip bireyler olarak mezun olmalarını hedefliyoruz. Bu anlamda toplum hizmeti projeleri okul hayatımızda önemli bir yer teşkil etmektedir. Bu anlamda küçücük yaşlardan itibaren bu projelerde yer alan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Tolunay DUMAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!