Mut TEMA’ya yeni sorumlu

Güncelleme Tarihi:

Mut TEMA’ya yeni sorumlu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 12:25

Mut TEMA’ya yeni sorumlu

Haberin Devamı

MERSİN’in Mut İlçesi’nde Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın (TEMA) İlçe sorumluluğuna öğretmen Serap Cerit getirildi.
Serap Cerit başkanlığında ilk toplantısını yapan TEMA Vakfı Mut Gönüllüleri görev dağılımı yaptı. Sorumlu yardımcılığına Muharrem Yılmaz, eğitim sorumlulukları Feyza Nur Arıcı, Fatma Ceyda Özer, Sultan Taşpınar, gönüllü sorumluları Fethiye Erol, Mehmet Taşpınar, Cem Kayahan Kaya, yerel ilişkiler sorumluları; Mustafa Cerit, Ramazan Saydam, çevre politikaları ve ağaçlandırma sorumluları Nagihan Taşdemir, Merve Demir, savunuculuk faaliyetleri sorumluları Aydan Sümer, Erdal Uysal, yerel iletişim ve basın sorumluları Mehmet Gürbüz, Halil Batı, Fatma Gürdal Orakçı, kaynak geliştirme sorumluları ise İlknur Kılınç ve İrem Büyükçetin oldu.
Gönüllüler Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ile Belediye Başkanı MHP’li Nebi Yılmaz’ı ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Akyüz ve Belediye Başkanı Yılmaz’a TEMA rozetini takan ilçe sorumlusu Serap Cerit, yapacakları çalışmalar için destek talep etti.
Kaymakam Akyüz ve Belediye Başkanı Yılmaz TEMA’nın ilçede yapacağı bütün çalışma ve etkinliklere ellerinde gelen desteği vereceklerini söyledi.

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA)

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!