MTSO Başkanı Aşut'tan ikinci kitap

Güncelleme Tarihi:

MTSO Başkanı Aşuttan ikinci kitap
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 10:28

MTSO Başkanı Aşut'tan ikinci kitap

Haberin Devamı

MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, '21. Yüzyılla Büyük Yüzleşme' adlı kitabını okuyucu ile buluşturdu. 
Aşut'un 2013 yılında 'Önce İnsan Sonra Ekonomi' adlı kitabının ardından yazdığı ikinci eser, MTSO'da düzenlenen imza gününde tanıtıldı. Şerafettin Aşut'un, iş dünyasındaki 40 yıllık tecrübesi çerçevesinde ekonomik ve sosyal sorunlarla ilgili görüşlerini anlattığı kitabın geliri MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’na bağışladı.
İmza gününde konuşan Aşut, tarım devriminin ham maddesini toprağın, sanayi devriminin ham maddesini demirin oluşturduğunu belirterek "Bugün yaşadığımız büyük ekonomik ve buna bağlı sosyal dönüşüm ve devrimin ham maddesi ise bilgidir" dedi. Aşut, kitabın temel hedefinin de bu bilgiye ulaşmak ve toplumla paylaşmak olduğunu vurguladı. 
TURSAB Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner, Soda Sanayi Fabrikası eski müdürü İsmail Ceylan ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal'ın da k kitapla ilgili değerlendirme yaptığı etkinliğe, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinden çok sayıda temsilci katıldı.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!